Wysłany: 2005-06-02, 11:07 Delorean w legendach motoryzacji
Własnie przed chwila póściłem sobie Tvn Turbo i pokazywali Garbusa ale za chwile pokazali Deloreana i jak z niego wysiada ktos w stylu James Bond.To była raczej antyreklama dla Deloreana bo odpadły mu koła i nieumiał odjechać .Własciciel przesiadł sie do garbusa i odjechał.program dotyczył garbusa a Delorean był pokazany przez parenaście sekund.Niewiem czy będą jeszcze powtórki tego , bo nowy odcinek chyba bedzie w niedziele.Jutro wogule niema tego programu a w sobote to niewiem bo niemam programu
_________________ weight really don't make you better puncher
nawet niewiedzą jak sie myla sadząc ze Delorean jest gorszy od wozu Hitlera, tylko zastanawia mnie co garbus ma wspólnego z DMC i dlaczego pokazali go w odcinku z garbusem.Powinni zrobic osobny odcinek który by opowiadał o Deloreanie.A może juz niedługo ujrzymy Deloreana w telewizji
Daaawno temu gdzieś we włoskiej a może portugalskiej reklamie widziałem DeLorean'a. Występował bodajrze w reklamie opon. Nie odpadały mu koła, lecz jechał przez miasto na nabrzeże, tam wpadał na molo, dalej wyskakiwał z mola na wodę i świetnie "jechał" po wodzie. Potem było przejście jak kierowca na jakiejś wyspie sobie siedzi, DeLorean w tle i pojawia się wielkie logo, coś po włosku i koniec. Reklama bardzo efektowna, lecz widziałem ją tylko raz.
_________________ Przyszłość nie jest spisana - możecie dowolnie ją zmieniać, to zależy tylko od Was
Warto było by taka reklame sobie nagrac na wideo , ale niezawsze jest sie gotowym żeby przygotowac kasete i właczyc nagrywanie , bo wtedy to juz reklama by dawno sie skonczyła.Mi sie udalo troche nagrac tej reklamy co teraz widziałem ale to tylko taki urywek bo sie zagapiłem i za pózno właczyłem nagrywanie.
He he, tak, lecz trzeba by było oglądać non-stop TV na 500 kanałach i do każdego telewizora podłaczone wideo z kasetą do nagrywania. Właściwie to tylko przy dużej dozie szczęścia da się coś takiego nagrać. Szkoda że nie ma w internecie czegoś takiego jak "Baza reklam" z której można by sobie było ciągnąć co kto chce.
_________________ Przyszłość nie jest spisana - możecie dowolnie ją zmieniać, to zależy tylko od Was
Ha ha ha, a pewnie. Ciekawe czy wiesz ile godzin z życia poświęciłeś na oglądanie TV (w tym BTTF)? Cóż, przeczesywanie codziennie jak to powiedziałeś 2600 kanałów wymagało by zatrudnienia takiej samej liczby pracowników na co najmniej 2 miesiące .
Co do tematu:
W innych zagranicznych programach o motoryzacji było już o Deloreanie, np. w niemieckim VOX'ie mój znajomy ponoć widział 1,5 godzinny program poświęcony only DeLoreanowi. Jaka szkoda że u nas nie ma czaegoś takiego:|
nawet niewiedzą jak sie myla sadząc ze Delorean jest gorszy od wozu Hitlera, tylko zastanawia mnie co garbus ma wspólnego z DMC i dlaczego pokazali go w odcinku z garbusem.Powinni zrobic osobny odcinek który by opowiadał o Deloreanie.A może juz niedługo ujrzymy Deloreana w telewizji
Nie ma absolutnie nic wspólnego z Garbusem. Sentencja tej reklamy jest zaprezentowanie Garbusa jako najstabilniejszej maszyny na świecie. DMC w tej reklamie jest w sumie losowo, równie dobrze mógł tam być np. Lotus Esprit z 007 (nawet się dziwię czemu zamiast esprita dali DMC który nie występował w 007)