Człowieku jesteś wspaniały! Nigdy nie obejrzałem wszystkich odcinków "Back to the future: The animated series" a teraz mogę obejrzeć po Polsku. Szukałem tego wszędzie! Dziękuję! GREAT SCOTT!!!!
Cała przyjemność po mojej stronie.
Też szukałem tego wszędzie i było ciężko kiedy sobie już odpuściłem to całkiem przypadkiem trafiłem na tą stronę ;p
Teraz życzę wam miłego oglądania i polecam się na przyszłość
Pozdrawiam
proszę podajcie mi instrukcję jak mam otworzyć kreskówki serialu animowanego " Powrót do przyszłości " tak aby się odtwarzały.
liry123
Wysłany: 2012-02-19, 15:31
Niestety nie ma już możliwości obejrzenia tego cudownego serialu, ponieważ był on wrzucony na MegaVideo, a cała sieć Mega została zamknięta. Pozostaje tylko to że być może ktoś to ma na dysku i zauploaduje na inny serwer.
Nie powiedziałbym. Ludzi którzy kiedykolwiek oglądali trylogię ze świecą szukać, a co dopiero mówić o serii animowanej. To tylko kolejna nisza rynkowa, której nie opłaca się zapełniać. Ale, od czego jest BitTorrent .
Ludzi którzy kiedykolwiek oglądali trylogię ze świecą szukać
U mnie tez wiele osób oglądało tą trylogie i im się spodobało. I jak można zauważyć w Polsce jest coraz więcej fanów "Powrotu do przyszłości". Na samym naszym forum zobaczmy że ten film choć ma już swoje lata to ciągle o nim głośno.